pasta Pesto

Value2u:

Value2u is jouw specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met onze B.I.G. Analyse voeren wij diepgaand premieonderzoek over uw loonadministratie uit, zodat te veel afgedragen premies inzichtelijk worden. Natuurlijk verzorgt Value2u daarna ook het terugvordering proces voor jou. Dit alles op basis van ‘no cure no pay’. Met onze C.I.P. module verzorgen wij hetzelfde proces, maar dan gericht op de toekomst gedurende 5 jaar.

 

Value2u wil haar klanten zo volledig mogelijk informeren over sociale wetgeving en alle fiscale voordelen op dit gebied. Omdat de wetgeving continu verandert, is ook Value2u altijd in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op het vlak van sociale wetgeving op de voet, en zijn dus continu op de hoogte van voordelen die benut kunnen worden. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden organisaties in dit proces. 

B.I.G. Analyse

Human Resources is in bijna ieder bedrijf één van de grootste kostenposten. Werkgevers zijn niet alleen flinke bedragen kwijt aan loon, maar ook aan de loonpremies die hierover betaald moeten worden. Dit gaat allemaal ten koste van de winst. Echter, de kans is groot dat u op dit moment te veel loonpremies betaalt.

 

De sociale wetgeving bestaat uit allerlei regels en uitzonderingen die werkgevers tegemoetkomen, maar deze zijn zo complex dat de meeste bedrijven hier weinig mee doen. Dat betekent dat u over de laatste vijf jaar misschien wel een paar duizend euro hebt laten liggen. De experts van Value2u kunnen dit bedrag voor u terughalen. Met onze B.I.G. Analyse doen wij uitvoerig onderzoek naar uw loonadministratie en halen wij teveel betaalde bedragen terug, direct op uw rekening. Dit alles doen wij op no cure no pay basis. Heeft u geen resultaat? Dan heeft u ook geen kosten.

Hoe?

Onze geavanceerde B.I.G. Tool screent op alle mogelijke elementen op het vlak van loongerelateerde premies en subsidies. Het gaat hier om meer dan 500 looncomponenten en ruim 150 soorten subsidies. Wij kunnen tot 5 jaar terug controleren of u een te hoog bedrag aan premies heeft afgedragen en of u recht heeft op loonsubsidies.

Onze onderzoekers hebben ruime ervaring en kennen de route binnen de complexe sociale wetgeving. Zij helpen u graag alles op een rij te zetten, om zo potentiële inefficiënties te belichten. Daarnaast helpen we met het indienen van bezwaren bij de belastingdienst en het digitaal doorvoeren van correcties in de salarisadministratie.

No cure, no pay

De werkwijze van Value2u is gebaseerd op het no cure no pay-principe. Dit houdt in dat wij alleen factureren indien wij daadwerkelijk kosten terugverdienen voor uw bedrijf. Heeft u geen recht op teruggaaf? Dan sturen wij ook géén factuur. Zo loopt u geen risico.