Kaarsen:

Al meer dan 10 jaar is Ambiance-Horeca niet meer weg te denken bij honderden horeca bedrijven. Door onze jaren lange ervaring, en eigen import, van diverse kaarsen zowel refills 24 uurs als de vloeibare kaarsen bieden wij een constante perfecte kwaliteit.
 

Door meerdere producenten in het verleden hebben wij op dit moment de beste prijs kwaliteit die er maar bestaat op het gebied van tafel verlichting.
 

Mede door onze grote afnames kunnen wij de prijzen laag en aantrekkelijk houden voor de horeca ondernemer of andere groot verbruiker.

Mocht je meerdere exploitaties hebben en een echte grootverbruiker zijn neem dan contact met ons op en we gaan ervoor zorgen dat we u een zo goed mogelijk voorstel voor jou kunnen maken.

 

Stuur ons jouw huidige factuur van jouw kaarsen en wij kunnen gelijk vele euro’s voor jou besparen op jaarbasis.

info@ambiance-horeca.nl

Servetten:

Ook voor servetten met logo en het welbekende bestekzakje ben jij bij ambiance-horeca aan het juiste adres.
 

Door onze jarenlange ervaring en daarbij gebruik te hebben gemaakt van meerdere toe leveranciers hebben wij sinds enkele jaren al onze disposables, servetten, bestekzakjes en dergelijke onder gebracht bij één producent. Met deze leverancier hebben wij goede afspraken kunnen maken waardoor wij tegen zeer concurrerende prijzen kunnen leveren.
 

Ook kun je ervoor kiezen om de door jou bestelde servetten en/of bestekzakjes bij ons op voorraad te laten staan zodat wij jou hier in kunnen ontzorgen en zullen wij ervoor zorgen dat jij nooit meer misgrijpt in jou bedrukking.

 

Heb je op dit moment al bedrukte servetten en of bestekzakjes vraag ons na de mogelijkheden en wij zullen je een passend voorstel doen.

Mocht je nu al een bedrukking hebben lopen via onze toe leverancier dan willen wij deze graag aan jou uitleveren en als wij dat mogen doen zullen we jou daar ook voor belonen in de vorm van een extra korting op de eerste bestelling.
 

Heb je interesse in onze goederen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gelijk al profiteren van een inkoop voordeel? Stuur ons jouw prijs van de servetten en of bestekzakjes en wij doen je een tegenvoorstel.

info@ambiance-horeca.nl