Value2u:

Value2u is jouw specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met onze B.I.G. Analyse voeren wij diepgaand premieonderzoek over uw loonadministratie uit, zodat te veel afgedragen premies inzichtelijk worden. Natuurlijk verzorgt Value2u daarna ook het terugvordering proces voor jou. Dit alles op basis van ‘no cure no pay’. Met onze C.I.P. module verzorgen wij hetzelfde proces, maar dan gericht op de toekomst gedurende 5 jaar.

cropped-logo-value2u.png

Jobtimize:

Stel je eens voor, een situatie waarin alles prima geregeld is voor jouw medewerkers en waarin jij geen omkijken hebt naar alle administratieve rompslomp. Dat kan met Jobtimize, een uniek concept waar het beste van twee werelden bij elkaar komt: Jouw medewerkers zijn bij jou in dienst, maar wij nemen alle personele administratieve processen van jou over.

logo_jobtimize.png

Bistroo:

Bistroo.nl is hét volgende generatie online foodplatform. Ontworpen om de consument te dienen met een all-in-one food experience. Of je nu op zoek bent naar je volgende bereide maaltijd, versproducten voor thuis, eerlijke restaurant- of gerecht beoordelingen, keuzesuggesties, aanbiedingen of nieuwe food ervaringen. We hebben het allemaal voor jou: van Italiaans eten tot aan simpele hamburgertenten. Bistroo is dé online plek binnen handbereik waar je terecht kan voor alles rondom lekker eten!

bistroo-150x150.png